Diensten

Als onafhankelijke vastgoedbeheerder hebben wij één hoofddoel: Eigenaars en/of huurders van professioneel vastgoed maximaal bijstaan en vrijwaren van gebouw- en facilitair gerelateerde taken. Hierbij leggen wij de focus op een permanente kwalitatieve ondersteuning en dit in combinatie met de nodige aandacht voor  communicatie, service , duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparing.  

PROPERTY MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Property Management is het onze doelstelling om u als eigenaar van professioneel vastgoed te maximaal te ontzorgen.

Lees meer

FACILITY MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Facility Management is het onze doelstelling ondernemingen te ontzorgen bij het onderhoud van de bedrijfsruimte die ze gebruiken en een toegevoegde waarde te leveren bij de organisatie van het onderhoud, het opvolgen van technische problemen en de aansturing van leveranciers.

Lees meer

DESIGN & BUILD

Als Project Manager staan wij garant voor een ontwerp op maat van uw organisatie, competitieve prijzen, een grondige budgetcontrole, een strakke opvolging van de planning en een facilitaire invalshoek bij de uitwerking van het ontwerp en de keuze van uw materialen.

Lees meer

BUSINESS PARK MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Business Park Management is het onze doelstelling om als duurzaam parkmanager te streven naar een aantrekkelijk bedrijventerrein, waar de gelocaliseerde bedrijven voordeel kunnen halen uit de interne samenwerking en onze schaalgrootte.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.