BUSINESS PARK MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Business Park Management is het onze doelstelling om als duurzaam parkmanager te streven naar een aantrekkelijk bedrijventerrein, waar de gelocaliseerde bedrijven voordeel kunnen halen uit de interne samenwerking en onze schaalgrootte.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Business Park Management is onze manier om de dienstverlening aan bedrijven op en rond een bedrijventerrein te optimaliseren.

Duurzaam bedrijventerreinmanagement gerealiseerd door het voeren van een actief Park Management beleid richt zich zowel op het infrastructurele van het bedrijventerrein als het tot stand brengen van een collectieve samenwerking tussen de aanwezige bedrijven en hun omgeving.  Schaalgrootte en het realiseren van synergiën zijn hier de sleutelwoorden qua beheer.

We assisteren u bij bereikbaarheid en uitstraling, we begeleiden subsidietrajecten en verzorgen de communicatie met alle betrokkenen. Bij de gevestigde bedrijven bieden we raamcontracten aan voor diensten zoals o.a. energie, afval, groenonderhoud, kantoorbenodigdheden, ... zodat zij maximaal voordeel kunnen halen uit onze schaalgrootte.

Interesse?

Wij maken heel graag tijd voor u.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.